torstai 26. maaliskuuta 2009

Tänään tuli sitten vihdoinkin ilmoitus että kaikki ok Macan, MSM:n ja Sunfoodin Goji-marjojen kanssa!

Tiibetiläiset Gojimarjat oli käsitelty alkuperämaassa sillä tavalla että niissä oli vakava laatuheitto, eikä ne sitten pääse edes maahan vaan ne hävitetään kokonaan. Ei syytä huoleen, ei ne mitenkään myrkyllisiä olisi olleet, päinvastoin ihan yhtä terveellisiä kuin muutkin Gojit. Niissä vain oli sellainen käsittely tehtynä, mitä ei Suomen oloissa ole sallittua tehdä. Näitä marjoja ei tänne tule ennenkuin asia on selvitetty, ja jos jatkossa tulee niin jokainen erä testataan ennen myyntiä. Tästä kiitos Tullille että testasivat tavaran! Puhdistamolla on kunnia-asiana se että tavara on ihan tinkimätöntä huippukamaa, eikä ole (pelkkää) mainosmiehen puhetta :)

Tullianalyysissä hylättiin pari tuotetta: Mesquite-jauhe ja Yacon-siirappi. Nämä oli ihan kunnollisia, mutta ne katsotaan ns. "uuselintarvikkeiksi", joiden maahantuonti edellyttää luvan hankkimista. Uuselintarvike on sellainen elintarvike, jota ei ole ollut EU:n alueella laajasti käytössä ennen vuotta 1997. Jostain syystä EU haluaa näiden tuontia kontrolloida, ja emme olleet tähän valmistautuneet. Jatkossa sitten, kunhan hoidetaan lupahommat kondikseen!

1 kommentti:

  1. Hei hieno kauppa! Laitan heti tilausta tuleen, kun rahaa loksahtaa tilille. :) Ajattelin, että saakohan täällä esittää jotain tuote toivomuksia. Tiedän toki ettei kaikkea voi toteuttaa, mutta teenpä nyt silti pienen ehdotuksen. Bee yummy skinfood on tuote, jota olisi kiva saada Suomestakin. Toistaiseksi en ole löytänyt. Todella tehokas. http://www.live-live.com/Bee-Yummy-Skinfood-Info_ep_15-1.html

    VastaaPoista